Vergeten

Ik heb dan een broer, of eigenlijk 3 broeren, maar die ene vergeet altijd alles en maakt dubbele afspraken. Vergeet beloftes, vergeet afspraken, alles.
Hij komt er al heel zijn leven mee weg, door de grote truc van Het Mokken.
Verwijt hem een verbroken belofte, hij wordt kwaad en gaat mokken. Spreek hem aan op een niet nagekomen afspraak, hij gaat mokken.
En mensen die mokken moeten weer gepaaid worden, zo gaat dat in zijn soort wereld, en zo kom je overal mee weg.

Ik heb ook wel vriendinnen gehad die alles vergaten, en na een tijdje houd ik dat niet meer vol. Ook eeentje, die heel blij alles vergeet, gooit het op de ADHD en hopsa! Het vervelende is wel, dat ik dan steeds een probleem had, of 100 keer moest vragen of ze het wilde doen. En dan ging het om iets praktisch wat ik zelf niet (goed) kon, en dan ben je dus helemaal de sjaak.

Ik heb daar zo geen zin meer in. Het is gewoon onvolwassen, stom puberaal gedrag. Zeker dat fucking mokken, maar ook je ADHD ertegenaan gooien als excuus. Me dunkt als je daar van bewust bent, dat je dan probeert er iets mee te doen, of om te beginnen nooit meer iets afspreekt.

Ik ben dan wel van plan om broer Bee met zijn verjaardag wat koffiemokken te sturen, met nog vele jaren mokplezier derop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *