Social media

Het was leuk, een hele tijd, Twitter en FB enzo, zelfs Mastodon is al op het randje. Wat je bij Twitter en inmiddels ook Mastodon ziet, zijn een enorme club zelfbenoemde experts, die mega-irritant zijn, maar ook erg veel journalisten en alles, die zich onder rapalje begeven, maar alleen met elkaar interactie doen. En uiteindelijk is het dan aldoor dezelfde inteelt kliek, moedigen ze elkaar aan, sabelen ze anderen neer, en dat blijft maar doorgaan.

Vaak veel fophef om niks, alleen maar om hun meningen te blaten en dan verder een leegheid.Hoe reselijk al die arme mensen, en dan gaan ze liefdadig doen met halfbedorven vretens, ouwe koleren, en vooral veel tips en dan dankbaarheid verwachten.

Op FB is ook zelfbenoemde experts maar die kan je makkelijker mijden, of gewoon uit je vriendenkring smijten.
Maar, een beetje sorry dat ik het zeg, ik ben ook de lieve plaatjes en de mooie foto’s beu. En al die fucking cultuur. Althans, die cultuur waar alleman dan weer een mening over moet hebben, die vervloekte meningen. En in de comments gaat het dan altijd over ik, ik, ik, alsof iemand dat een hol kan schelen.

Bij de zielige dierenpagina’s ook, I donated! I donated more!! I hartje alles!! O, the good god blablablabla.

Ik donateerde ook en houd daar verder mijn smoel over: doe wel en zie niet om, en moei niet met hoe men het besteedt.

Ik vindt het leuk om te lezen waar mensen mee bezig zijn, waarom en hoe. En dan niet alleen een stome duim deronder maar juist in de comments nog erover doorpraten op een mooie manier, zonder weeral zo’n trol, die je bij een ander niet mag afzeiken, want je bent visite.

(Ik was aan het fucking dit en dat op Mastodon en toen zei zo’n zeverkut met stokkenarmpje: Je bent hier niet op Twitter! Fucking stinkkut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *